Camping nær Lalandia i Billund

- er et tropisk vandland for hele familien. Sus ned gennem de sjove store vandrutschebaner, rid på bølgerne i bølgebassinet eller nyd livet i et af de varme boblebade.

Lalandia Aquadome™ i Billund er beliggende ca. 300 m fra LEGOLAND®

CAMPING VED LALANDIA Aquadome™

Kombinér camping med gode oplevelser, når du besøger Riis Feriepark. Campingpladsen ligger blot 20 minutters kørsel fra Lalandias velkendte aquadome – og det tropiske vandland i Billund er altid en sikker vinder blandt børnene.

Camping er noget ganske særligt og leverer en helt speciel stemning. Hos Riis Feriepark er sæsonen fyldt med aktiviteter for både store og små. Ligesom pladsen også har diverse faciliteter til leg, spil og sjov, så ingen kommer til at kede sig. Omgivelserne giver tid til afslapning og familiehygge - og med Riis Ferieparks placering, centralt i Jylland, ligger mange af landets mest populære attraktioner inden for kort afstand.

HYTTER VED LALANDIA Aquadome™

Søger du overnatning nær Lalandia i Billund, så kan Riis Feriepark tilbyder en række forskellige muligheder. Der er nemlig ikke kun tale om hytter og camping i egen vogn – Riis Feriepark tilbyder også værelser.På pladsen finder du i alt 61 hytter – fordelt mellem følgende størrelser: 30m², 25m², 15m² og 10m². Og der kan alt efter størrelse overnatte op til 4-6 personer. Kom og overnat hos Riis Feriepark – vi har helt sikkert et match til jeres behov.