Legoland Billund

- en fantastisk verden bygget af mere end 80 millioner LEGO® klodser og fyldt med super underholdning og helt unikke oplevelser for store og små. Over 50 forlystelser med gys, grin og gru venter på at give dig og din familie nogle dage I aldrig glemmer.

OVERNATNING NÆR LEGOLAND®

Riis Feriepark tilbyder mange forskellige former for overnatning: hytter,  værelser og selvfølgelig camping i egen vogn. LEGOLAND® Billund ligger blot 20 minutters kørsel fra Riis Feriepark – og pladsen danner de perfekte rammer for en dejlig ferie med hele familien.

Som campingplads og ”Preferred LEGOLAND®”-partner tilbyder Riis Feriepark diverse pakker med overnatning inkl. dagsbilletter til den verdenskendte attraktion. Kombinér en dejlig ferieform med skønne oplevelser og omgivelser – børnene vil uden tvivl elske det!

CAMPING NÆR LEGOLAND®

Tag på camping hos Riis Feriepark og kombinér afslapning, familiehygge og aktiviteter for børnene med et besøg til en af landets mest populære attraktioner.

Riis Feriepark tilbyder pakker i varierende længder inkl. dagsbilletter til LEGOLAND® Billund – vælg mellem 3 nætters, 4 nætters eller 7 nætters camping og giv hele familien en ferieoplevelse for livet.
Se vores LEGOLAND® feriepakker.

På campingpladsen er der henover sæsonen diverse aktiviteter for både store og små. Der er kreative aktiviteter, underholdning i forskellige udstrækninger samt sjov og leg for enhver smag. Tag på campingferie hos Riis Feriepark – og få samtidigt en fantastisk oplevelse i LEGOLAND®!

Køb dine billetter hos os og spring køen over i LEGOLAND®.

 

  • BOOK ophold 
  • Køb billetter online hos LEGOLAND 
  • brochure og vejbeskrivelse
  • køretid ca. 20 minutter
  • LEGOLAND®