Vi ankommer udenfor receptionens åbningstid - hvordan kommer vi ind?
Ved ankomst efter at receptionen er lukket, og opholdet er reserveret forud, benyt da venligst DEN HVIDE BOX til venstre for receptionen. I boxen findes en kuvert med navn på, nøgle og pladsoversigt og adgangskort til bommen. Samme procedure følges ved ankomst til standplads. Husk at tjekke ind i receptionen den følgende dag inden kl. 10.00.

Sengelinned og håndklæder:
Kan lejes i receptionen enten ved forudbestilling eller ved ankomst. Ved ankomst udenfor receptionens åbningstid kan man tage sengelinned i boksen ved receptionen. Betaling næste dag i receptionen inden kl. 10.00.

Kan man altid køre ind på pladsen?
Bommens åbningstid er fra kl. 07.00 - 23.00 - ved ankomst udenfor dette tidsrum parkeres på parkeringspladsen.

Vi skal køre tidligt før receptionen åbner - hvad gør vi med nøglen til hytten og adgang til bommen?
Begge dele kan afleveres i den hvide postkasse i venstre hjørne ved receptionen.

Er det muligt at få to biler ind på pladsen?
Der udleveres et adgangskort pr. hytte/standplads og det er derfor kun muligt at have én bil inde på pladsen af gangen. Undtaget er parkering ved hytterne på 25 m2 og 30 m2 - her er det muligt mod betaling at få en ekstra bil ind på pladsen. Det er ikke muligt at få en ekstra bil ind til standpladser.

Skal vi have et campingpas?
Campingpas er ikke obligatorisk. Pas, kørekort eller sygesikringsbevis accepteres også som identifikation. Dette gælder både for ophold i hytter og på standplads.

Må man have sin hund med på hytteophold?
Ja, det må man gerne. Pris pr. hund i hytte er kr. 300. Hunden må dog ikke efterlades alene i hytten med skal medbringes når man tager på udflugt. Husk at hunden altid skal være i snor.

Må man have hund med I LEGOLAND® og Givskud Zoo?
Ja, det må man gerne begge steder.

Jeg har betalt for min reservation men har ikke modtaget en kvittering!
Vi fremsender ikke kvittering når betaling er modtaget. Du kan med fordel selv følge din reservation ved at indtaste kundenummer og bookingnummer i menupunktet "onlinebetaling".