Shopping og byliv nær Riis Feriepark

GIVE:
Livlig lille handelsby beliggende kun 4 kilometer fra Riis Feriepark. Her findes alt i specialforretninger og supermarkeder og overalt bliver man mødt med gæstfrihed og god service. 

VEJLE - køretid 30 min.
Smukt placeret ved fjorden finder man Vejle by med både gågade og shoppingcenter - kun en halv times kørsel fra ferieparken. Hyggelige restauranter og caféer præger bylivet og og her er masser af gode kulturelle tilbud.

HORSENS - køretid 40 min.
Den charmerende gamle købstad ved fjorden er fuld af kunst, arkitektur og historie. Her afholdes bl.a. middelalderfest, børneteaterfestival og mange store og små koncerter og events. Her finder I også landets bredeste gågade, der byder på gode shopping muligheder og der er masser af fine restauranter og caféer. 

ÅRHUS - køretid 60 min.
Nord for Ferieparken ligger Jyllands hovedstad Århus. Her går kunst, gastronomi og shopping op i en højre enhed - alt er indenfor rækkevidde og vi guider jer på vej. Besøg Den Gamle by eller AROS Århus Kunstmuseum med den fantastiske rainbow panorama eller shop i det indre Århus med den fritlagte å og de de små gader i Latinerkvarteret.