Aktivitetsmuligheder på pladsen

På Riis Feriepark er der mange aktivitetsmuligheder. Vi har 3 legepladser. Den største er placeret bag ved hovedbygningen og har masser af sjove aktiviteter for børnene. Her er hoppepude og trampoliner, svævebane og moon-cars, gynger og boldhus og meget mere. I dyrefolden hygger vores klappegeder sig og de tager gerne imod besøg. Lige overfor hovedbygningen, centralt placeret mellem de små hytter, ligger legepladsen for de mindste. Her er kæmpe sandkasse med klatretårn, rutschebane og gynger. Ved indgange til skoven ligger vores nyeste legeplads. Her er sandkasse med aktivitetstårn, rutschebane og stor fugleredegynge. Der er også små tipier og et stort bålhus, hvor vi bager snobrød og skumfiduser. Fra Pinse og frem til primo september er der også masser af aktivitetsmuligheder i og omkring vores pool.

Aktivitetsprogram

Vores aktivitetsprogram for foråret byder altid på spændende og gode oplevelser for både store og små. Sommeren byder altid på forskellige former for underholdning, der vil være både tryllerier, ansigtsmaling, ballonkunst, kreativt værksted og meget meget mere.

Aktiviteter omkring os

Riis Ferieparks beliggenhed giver rig mulighed for aktiviteter og oplevelser uden for pladsen. Oplev blandt andet LEGOLAND, Lalandia, Givskud Zoo og Kongernes Jelling. Tag på shopping i Give, Vejle, Horsens eller Aarhus.

Se aktivitetskalenderen her

Download Sommeraktiviteter her