Information om covid-19

På baggrund af politi- og sundhedsmyndighedernes retningslinjer er der en række forhold du som gæst skal være opmærksom på.

Servicefaciliteter og fælles opholdssteder er åbne. Husk at holde afstand og vis hensyn.
Butikken er åben og receptionen er åben. Vi kan altid træffes på telefon 75731433 i tidsrummet 09.00 – 17.00. Udenfor dette tidsrum kan vi træffes på 20740600, men kun i nødstilfælde.
Indtil videre vil der være et maksimum på 5 for dagsgæster.
Vi forventer naturligvis at alle følger myndighedernes retningslinjer omkring samvær og håndhygiejne. Vask gerne hænder både før og efter besøg i servicefaciliteterne og fortæl jeres børn om retningslinjerne, så alle kan være trygge ved at benytte faciliteterne.
Rengøring af servicefaciliteter vil blive foretaget én gang om dagen. 
Ingen steder må der være mere en 50 personer samlet – vi opfordrer til at man ikke forsamles i fortelte, campingvogne eller i hytter – vær gerne sammen i det fri men med god afstand. På legepladserne skal mindre børn ledsages af en voksen, hoppepuden og trampolinerne kræver især opmærksomhed.
Som campingplads bliver vi både af politi- og sundhedsmyndigheder holdt ansvarlige for at ovennævnte retningslinjer overholdes. Lad os derfor i fællesskab sørge for at det sker!
Vi håber, at I på trods af alle restriktioner får et godt ophold.

Med venlig hilsen
Riis Feriepark
Vivi Degn og Keld Jensen