Information om covid-19

SÆSON 2020!

På baggrund af politi- og sundhedsmyndighedernes retningslinjer er der en række forhold du som gæst skal være opmærksom på.
De fleste servicefaciliteter og fælles opholdssteder er åbne. Husk at holde afstand og vis hensyn.
Butikken er lukket og receptionen vil kun have åbent i begrænset omfang. Vi kan altid træffes på telefon 75731433 i tidsrummet 09.00 – 17.00. Udenfor dette tidsrum kan vi træffes på 20740600, men kun i nødstilfælde.
Indtil videre vil der være et maksimum på 5 for dagsgæster.
Vi forventer naturligvis at alle følger myndighedernes retningslinjer omkring samvær og håndhygiejne. Vask gerne hænder både før og efter besøg i servicefaciliteterne og fortæl jeres børn om retningslinjerne, så alle kan være trygge ved at benytte faciliteterne.
Rengøring af servicefaciliteter vil blive foretaget én gang om dagen. Håndsprit er desværre fortsat en mangelvare hos vores leverandør og vi opfordrer derfor til at I tager jeres egne forholdsregler.
Ingen steder må der være mere en 50 personer samlet – vi opfordrer til at man ikke forsamles i fortelte, campingvogne eller i hytter – vær gerne sammen i det fri men med god afstand. På legepladserne skal mindre børn ledsages af en voksen, hoppepuden og trampolinerne kræver især opmærksomhed.
Som campingplads bliver vi både af politi- og sundhedsmyndigheder holdt ansvarlige for at ovennævnte retningslinjer overholdes. Lad os derfor i fællesskab sørge for at det sker!
Vi håber, at I på trods af alle restriktioner får et godt ophold.

Med venlig hilsen
Riis Feriepark
Vivi Degn og Keld Jensen